Login/Registracija

SLOMILA SE ZBOG LJUBAVI: „Pogrešila sam, mislim da se NIKADA neću udati“

Iako mnogi misle da je Tea Tairović napravila veliki uspeh preko noći i prvom pesmom „ubola“ hit, istina je potpuno drugačija. Usponi i padovi, odustajanja i vraćanja samo su deo onoga što je pevačica prolazila van očiju javnosti.

– Tokom proteklih godina nagledala sam se tuđih uspona i padova, dok sam ja stagnirala. Patila sam u tom periodu, dolazila sam u iskušenje da odustanem od svega. Mislila sam, kako je moguće da stojiš u mestu i dalje i gledaš kako drugi prolaze pored tebe. Međutim, na kraju kao nagrada za sav rad dođe veliki uspeh. Iako sam često sumnjala u sebe, uvek me je na estradi održavala ljubav prema muzici i uverenje da sam za ovaj posao stvorena – priznala je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“.

Pregledi na Jutjub platformi nisu merilo uspeha, ali pesme koje traju i krcati nastupi svakako da jesu, čime se Tea danas može pohvaliti.

– Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj tempo mnogo bolje nego što sam mislila, jer brinem o zdravlju i trudim se da se zdravo hranim. Srećom, i kada se ugojim, ja otprilike isto izgledam, ali moram priznati da to teškom mukom održavam – istakla je Tea.

Uprkos bračnim ponudama i tituli najatraktivnije pevačice, za razliku od poslovnog, na ljubavnom planu ne cvetaju ruže.

– Momci nemaju prilike da mi priđu, jer se nigde ne krećem. Ne izlazim po klubovima, čak ni na plaže nisam išla. Nekada mi fali ljubav, ali ja sam u emotivnom životu sve radila kako ne treba. Kao jako mlada sam imala ozbiljne veze, a sada kada je vreme da razmišljam o tome, ja nemam nikoga. Iskreno, nemam preterano ni volju za to. Skroz sam pogrešila kada je ljubav u pitanju, sve sam kontra uradila. Mislim da se nikada neću udati – zaključila je ona prenosi „Blic“.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović