Login/Registracija

Sloba Vasić priznao da se UPLAŠIO operacije pa se dotakao PORODICE: “Voleo bih još dece“ (VIDEO)

Ovo leto za pevača Slobu Vasića bilo je veoma radno i prepuno nastupa, te je znao da veže po čitavu nedelju bez dana pauze.

Punio je klubove i diskoteke, bio glavni na privatnim proslavama kao što su svadbe i krštenja, ali pronašao vremena da se pozabavi i karijerom te priprema nove projekte.


– Izbaciću dve nove pesme, radim sa Dekijem Kostićem. Možda će biti i treća, možda bude duet ali nije još sigurno. Od ove dve jedna će biti balada a druga brza pesma– najavio je Sloba za Grand Online.

O potencijalnom duetu i kolegi sa kojim bi ga uradio još uvek nije spreman da govori, ali mu je još kao dečaku najveća želja bila da ima pesmu da nekim od velikana folk muzike.

– To su Aca Lukas i Aco Pejović, nema im ravnih i svakako da bih sa njima snimio u svakom trenutku u svom životu. Bila bi mi čast. Dueti koje imam sa Darkom i Andreanom su dobro prošli i sa njima bih ponovo uradio isto, glasovi nam se odlično slažu– rekao je on.


Ali pored posla, glavni razlog pominjanja njegovog imena u medija u poslednje vreme jeste operacija kojoj se podvrgao, gubitak kilograma i povratak dobrim navikama.

Od operacije želuca su me odvukle razne negativne priče koje se provlače u poslednje vreme. To da mi odstrane većinu organa mi je ne znam..prosto ostaneš za ceo život skraćen (smeh). To mi nije bilo prihvatljivo. Uplašilo me je na neki način, ali sam rekao sebi d aću sam stati na put tome. Nisam preko noći dobio kilograme pa ih ne mogu tako brzo ni skinuti. Uporan sam, vodim računa o ishrani i treniram- ispričao nam je pevač kome ta odluka nije pala lako s obzirom da je veliki gurman.


Priznaje da mu veliku podršku daje supruga ali i ćerkica, bez kojih mu je danas život nezamisliv, i najavljuje proširenje porodice ako bude sve kako treba.

– Voleli bismo naravno ako Bog da. Ja obožavam decu i uvek sam ih voleo, ali kad čovek dobije svoje to je druga dimenzija. Ja bih voleo i petoro dece, nikad dosta dece– kroz smeh je odgovorio.

Otkrio nam je i to da su ga brak i roditeljstvo promenili na bolje pa ispričao kakav odnos ima sa suprugom.


– Prvenstveno prijateljski. Ona meni sve govori kako i šta, stabilna je osoba, usmerava me i poklapaju nam se mišljenja. Ima malo ljubomore obostrano normalno, ali se trudimo da sve bude u granicama– objasnio je on.

Ostatak priče sa Slobom možete pogledati u intervjuu ispod:

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac/ A. Milinković