Login/Registracija

SLAVLJE U TITELU zbog PRINOVE: Mirko Šijan i Bojana Rodić otkrili pol bebe

Mirko Šijan i Bojana Rodić danas slave rođendan sinu Zoranu, a ovaj datum iskoristili su i da otkriju pol njihove druge bebe koja je na putu.

Oni su napravili proslavu u Titelu i to na imanju Veljka Ražnatovića, gde su se okupili porodica i prijatelji, a tom prilikom su otkrili da čekaju dečaka i to sve popularnijim trendom bušenja balona.

U elegantnoj beloj haljini Bojana je bila ta koja je probušila balon, a kada su ugledali plavu boju, svi su poskakali od sreće.

Od radosti Mirko je zagrlio Bojanu i poljubio, dok su svi prisutni aplaudirali, nakon čega su uz čestitke, ovaj dirljivi trenutak objavili na Instagramu. 

Osim roditelja i novopečena baka Goca Božinovska raduje se prinovi u porodici, a kako je rekla, snajku je poštedela svakog posla. 

-Bojana nam je ponovo trudna, neka uživa u trudnoći. Mirko i ja smo sve preuzeli na sebe, na njoj je samo neka se odmara i uživa, kad će ako ne sada kada je u blagoslovenom stanju. I Bojanini priskaču kad god treba, tako da pored nas baba i dede bebisiterke mogu u penziju – rekla je za „Star“ Goca.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić