Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU GOCE I RAŠE: Pevačica emotivnim rečima SRUŠILA PREDRASUDE

Pevačica Goca Tržan i njen izabranik Radomir Novaković već godinama uživaju u skladnoj vezi. Iako mnogima „upada“ u oko što je izabrala čak četrnaest godina mlađeg momka, pevačica sa ponosom ističe njihovu ljubav na svakom koraku.

Da uspešno odolevaju iskušenjima i predrasudama svedoči neverovatnih jedanaest godina mirne luke u kojoj par uživa.

– 11 godina zajedno u svemu. I još uvek se zabavljamo… Ti si me naučio da volim i sebe- uputila je svom voljenom dirljivu poruku uz zajedničku fotografiju sa jednog od izleta koji su deo njihove svakodnevnice.

U više navrata pevačica je isticala da je Raša osim izgledom i karakterom, privukao i zadržao svojim šarmom i džentlmenskim potezima.

Osim što smatra da je najbitnije da vam je voljena osoba najbolji prijatelj, pevačica se ne libi da i da objasni svoju definiciju pravog muškarca.

– Kad kažem pravi muškarci mislim na muškarce koji nisu isfrustrirani. Među muškarcima imate ogroman broj pi*kica ili tetkica. Mislim ja ne znam stvarno kako drugačije nazvati muškarca koji se ne ponaša kao pravi muškarac. Ma ja poznajem više muškaraca nego žena kojima smetaju njihove bore i sede dlačice– objasnila je pevačica.

POGLEDAJTE I

Goca svima ZAPUŠILA USTA: “Lako mi je da starim kad sam se UDALA za njega“

NIKADA JOJ NEĆE ZABORAVITI Goca Tržan iznela do sada NEPOZNATE DETALJE o odnosu sa koleginicom

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović