Login/Registracija

SLAVKO BANJAC: „Morao sam da odem sa SCENE, ŽIVOTI SU BILI U PITANJU“ (VIDEO)

Istaknuti muzičar i umetnik Slavko Banjac, 24 godine nije bio na javnoj sceni. Posle više od dve decenije odsustva, Slavko se vratio pre dve godine da nastavi tamo gde je stao.

Po njegovim rečima, nije bio ni svestan da to neće biti tako lako, ali kako tvrdi, neće odustati od svog cilja. 

– Nije to moj hir bio što sam se povukao iz muzike, to je nešto što ja više nisam mogao da kontrolišem više, a život je bio u pitanju, moj i moje porodice, tako da u tom trenutku, nije bilo kompromisa – istakao je Slavko i dodao da je ostalo dosta gorčine posle svega – Znam da sam čist kao suza, ali želje nekih tamo ljudi se nisu uklapale sa mojim životom, a ja sam samo želeo da pevam.


 Pevač je istakao da je dobro što se vratio, budući da ima viziju da napravi iskorak kod publike.

– Svašta se nešto događalo u dvadeset godina i ja nisam srećan zbog toga. Ali kada mi mlađi pevači dođu i daju mi komentare „Hvala bogu da ste se vratili“, ja shvatim da sam srećan čovek – navodi Banjac.

Pevač je i priznao da će mu biti jako teško da pronađe sebe posle toliko godina. 

– Mislio sam da će mnogo lakše da mi bude. Poznati kompozitori i producenti su moji prijatelji, međutim ništa više nije isto kao što je bilo. Moraš da pratiš tu neku igru, koliko ćeš da se igraš ne znam, ali ja ne dam svoj privatni život, a to se najviše traži – rekao je Slavko za kraj.


Ceo intervju pogledajte OVDE:Foto: D. Milošević,
Autor: K. Stanković