Login/Registracija

SLAĐANA MANDIĆ: GALA PROMOCIJA SPOTA ZA PESMU „KAP U MORU!“ (VIDEO+FOTO)

Slađanu su sinoć u jednom ekskluzivnom beogradskom restoranu podržale brojne kolege, pripadnici sedme sile i svi se slažu u jednom – veče kada je Holivud bio u Beogradu.


Crveni tepih, lepe toalete i dah glamura na Savi ukratko bi bili opis atmosfere sa promocije spota „Kap u moru“. Među prvima su stigli mediji, a potom su se promociji pridružile Sladjanine kolege – Lepa Brena, Željko Samardžić, Nikola Kovač Kapor i Saša Kapor, Marina Stankić, Mirjana Milosavljević, Iva Milojević ….Pristutni su na velikom video bimu od 10m, imali prilike da vide Slađanin opus u prethodnih šest meseci – spotove „Osluškujem“, „Drhtala ginula“ i naravno, najnoviji „Kap u moru“.


U oficijelnom delu večeri prisutnima su se obratili Slađana lično, ali i reditelj Haris Dubica koji je slikovito najavio spot „Kap u moru“ a saznali smo i da je sve ovo samo uvertira za album „Osluškujem“ koji će uslediti na jesen. Slađana se u spotu pojavljuje u nekoliko verzija, između ostalog i sa crnom kosom i paž frizurom, uz brojne statiste, koji su samo začinili ovu neobičnu pesmu koju potpisuje autorski dvojac – Jala Brat i Buba Koreli. Kada je sama slavljenica i zvezda večeri u pitanju, Slađana je blistala u dugoj srebrnoj haljini teškoj 10 kilograma, u kojoj kako smo saznali – nema sedenja.


Zvanice su nakon oficijelnog dela uživale u Slađaninim pesmama uz iće i piće do kasno u noć. Sve u svemu, veče za pamćenje!

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Đorđević