Login/Registracija

Slađa priznala da se POKAJALA zbog razvoda sa Đoletom: “Neke žene UPROPASTE muškarce“

Đole i Vesna Đogani važe za jedan od najskladnijih parova na estradi i mogu da se pohvale uspešnim brakom koji traje i odoleva svemu već dve decenije.

Kruna njihove ljubavi definitivno su sin Adrian i ćerka Laura kojima su izuzetno posvećeni, ali pored njih, Đole sa velikom pažnjom brine i o dvema ćerkama koje je dobio u braku sa pevačicom Slađom Delibašić.

Iako su bivši supružnici nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima, Slađa je svojevremeno izjavila da je pogrešila kada je odlučila da se rastane od Đoleta i da je njena reakcija bila brzopleta.

– Da, ona to stalno govori. Već 7, 8 godina unazad mi kaže da je jako pogrešila što me je napustila. Napravila je grešku i to priznaje– rekao je Đole nedavno u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

Tom prilikom na njegovu izjavu nadovezala se i Vesna koja je gostovala sa njim i dodala da joj je pomenuta Slađina izjava mnogo tužna ali da su njih dve danas bliske prijateljice, a tajnu skladnog odnosa sa Delibašićevom otkrio je upravo Đole.

– Mi moramo da budemo dobri prijatelji zbog dece. Zašto ne bi radili na tome da deca budu zajedno?– rekao je frontmen grupe „Đogani“ i otkrio da velike zasluge u tome ima njegova sadašnja supruga.

– Da je Vesna drugačija, ja ne bih imao prostora da budem ni dobar, ni nežan, ni pažljiv. Neke žene su pune otrova i znaju da njime upropaste muškarce, ali Vesna nije jedna od njih– zaključio je denser.

POGLEDAJTE I:

NE ZNA SE KOJA JE BOLJA RIBA: Vesna Đogani i Slađa đuskaju na plaži, A EVO ŠTA RADI ĐOLE (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac