Login/Registracija

Slađa Mandić se RAZBILA na snimanju: NIJE SVE GLAMUROZNO KAKO IZGLEDA (VIDEO)

Nakon dugogodišnje, opravdane diskografske i medijske pauze, pevačica Slađana Mandić obradovala nas je povratničkim singlom koji je snimila sa Željkom Samardžićem. Njihova duetska pesma osvojila je srca publike, a prelepi kadrovi spota naišli su na veliko oduševljenje. 

Ipak, pevačica je sada objavila jedan smešan trenutak po kom će pamtiti snimanje sa Željkom.


Ona je podelila video koji otkriva šta se dešavalo iza kamere, a na kom glamurozno hoda u elegantnoj toaleti, ali pri penjanju na uzvišenje pevačica se saplela i „poljubila zemlju“.


Ovaj video za kratko vreme postao je viralan i nasmejao njene pratioce koji su joj uputili reči podrške za pad, mada ima i onih koji su se šalili na njen račun. 


– Realnost snimanja… (“Pad je pad, lažu da je let”) – napisala je pevačica u opisu videa.

Pogledajte kako je izgledao Slađanin pad.

……

Podsetimo, Slađa se nakon porodiljskog bolovanja konačno vratila na scenu, a zbog saradnje sa starim vukom, kako Željka Samardžića zovu, nije mogla da sakrije radost i uzbuđenje. 

– Ja sam napravila pauzu sa razlogom, pored svega što nas je zadesilo, ostvarila sam se po drugi put kao majka. Povukla sam se s razlogom i imala sam puno vremena da radim na novim pesmama i da razmišljam o svojoj karijeri i da ne stajem od sad pa na dalje, to obećavam – istakla je nedavno Slađa u intervjuu za Grand. Online. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić