Slađa Allegro javno isprozivala Tijanu EM, usledio NIKAD BRUTALNIJI odgovor

Poznato je da su Slađa Allegro i Tijana Milentijević dobre prijateljice, a osim toga one imaju i zajedničkog poslovnog partnera koji vodi računa o njihovim karijerama,a reč je upravo o Slađinom suprugu koji im je obema menadžer. 

257c7ebc75f4cf4c73859564ae1381d15d71a0fd

Međutim, Slađa se požalila da obe pevačice nemaju isti tretman, jer dok ona svakodnevno radi, Tijana uživa na luksuznim destinacijama širom sveta. 

Šta ti je menadžer… Ja u Koceljevu, Tijana u Abu Dabi. Ja u Lukavac, Tijana u Barselonu. Ja u Vrnjačku Banju, Tijana u Majorku. Ništa mi nije jasno – požalila se pevačica na Instagramu, nakon čega joj je koleginica odgovorila da ne zna šta bi joj rekla, kao i da je menadžer odličan, što je dodatno razbesnelo Slađu.

– Normalno da je odličan kad ti obiđe pola sveta, a ja okolna sela do 100 kilometara – odgovorila joj je Slađa. 

64e9616599d60b21aad87bf0963b5654894f46db

Inače, pored Tijane, Slađa se privatno druži i sa Sekom Aleksić, a nedavno je otkrila da planiraju i zajedničko putivanje.

– Često se dogovaramo da idemo porodično na odmore, zimi pogotovo, ali nikako da se uklopimo. Zato odemo kod nje na bazen, pa se tamo provedemo i to bude super– rekla je Slađa,a p se osvrnula na to što je njena prijateljica nedavno dobila kokošinjac. 

 – Neki dan sam videla neku sličicu neka curica sa kravom i rekla sam:“ E to je to, sad ti ovo sledeće treba“, njoj stalno nešto treba, neka životinjica- izjavila je pevačica. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić