Slađa Alegro žrtva ozbiljne prevare: Oglasila se nakon šoka koji je doživela i upozorila kolege: „Došlo je zlo vreme“

SLADJA ALEGRO NNK SNIMANJE 16012024 FOTO MUNJA 17 ok 1

Slađa Alegro godinama važi za izuzetno traženu pevačicu za čije se nastupe uvek traži mesto više, mešutim sada je doživela nevrovatnu neprijatnost

Naime, jedan klub u Bosni i Hercegovini prodavao je karte za njen nastup koji nije ugovoren povodom čega se oglasila na svojim društvenim mrežama.

SLADJA ALEGRO NNK SNIMANJE 16012024 FOTO FILIP 9 ok

Udostoji se neko da bude neposlovan, neprofesionala da sve vas obmane a pri tome stavi moje lice na plakat i pozove vas u svoj kub. Izvunjavam se svima koji su rezervisali, kupili ulaznice za moj nastup u klubu Dijamant u Bugojnu. Mislim da je došlo zlo vreme, vreme koje je donelo želju za varenjem, lošim ponašanjem, lošim poslovanjem. Svim kolegama da ukažem na ovu situaciju– napisala je Slađa.

Sladja Alegro o Priji 3

Podsećamo, pevačica je nedavno za Grand govorila o majčinom neizmeran uticaj na njen život i karijeru, a zatim se dotakla toga da li misli da postoji nešto što bi joj majka zamerila.

Mislim da je nisam ni u jednom momentu razočarala, nadam se iskreno. Verovatno postoje stvari koje bi ona meni u životu rekla da ispravim, ali nije. Verovala je mom sudu, mojoj odluci. Imamo divan odnos i tako je godinama unazad, niko vam ne može biti veći prijatelj od majke i oca, od porodice – istakla je pevačica.

BONUS VIDEO- Đula Drini o muvanju u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:


Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Č.