Login/Registracija

“Sin mi je najveća podrška ALI I KRITIČAR“, Anči o odnosu sa sinom ali i poslovnim projektima (VIDEO)

Andrijana Dabetić Anči vratila se na velika vrata sa pesmom „Kampanja“. Ipak bogato iskustvo ovu stasitu Crnogorku naučilo je da šou biznis teme nisu isključivo vezane za delatnost kojom se muzičari bave, već se često dotiču njihovih života.


Anči je podelila sa gledaocima ,,Grand magazina“ juče kod voditeljki Ivane Đorđević i Mile Ćurčić koliko se raduje sinovljevim uspesima. Malo je poznato da Anči ima sina Marka Antonija i da se on uspešno bavi fudbalom: ,,U šali mu kažem da ću biti kao ona mama italijanskog fudbalera koja ima svoj Instagram profil i o kojoj priča cela Italija. Ja ne instagramišem toliko, ali se u javnosti pojavljujem zbog muzike, pa negde i imamo sličnosti. Sin mi je najveća podrška ali i kritika i kada vidi moje fotografije sa početka karijere, ume da kaže, to je bilo, mama pre mog rođenja, sada više nećeš tako da se slikaš.


Anči kaže da joj je sve to slatko i simpatično jer želi da joj pokaže da mu je stalo do nje i dodaje da joj njegova podrška u odabiru pesama znači: ,,Njegova generacija ima sluha za novitete, a estrada voli kada donosite nešto novo. Ovih dana sam inače u potrazi za novim pesmama, korona me nije naročito omela, jer sam sve vreme razmišljala u pravcu novih pesama. Možda ne nastupamo trenutno, ali i to će se rešiti – rekla nam je Anči, optimistično, vedro i nasmejano, kao što smo i navikli kada je ona u pitanju.


POGLEDAJTE:

Devedesetih je žarila i palila Jugom, a sad poručuje: „Hoću kod Žike u NIKAD NIJE KASNO“

Foto: Grand. Online,
Autor: I. Đorđević