Login/Registracija

SILIKONI ILI PRIRODAN IZGLED? Evo kako izgledaju POZNATE DAME (VIDEO)

Nije tajna da se većina poznatih dama, posebno pevačica podrvgla mnogobrojnim estetskim korekcijama. Jedan od najčešćih zahvata su definitivno silikonske grudi, a veoma su retke one koje se mogu pohvaliti prirodnim bujnim poprsjem.


Jedna od njih je pevačica Jana Todorović koja je nedavno priznala da za razliku od njenih koleginica, ima veliku želju da smanji grudi.

Titulu pevačice pop muzike sa najvećim grudima odnela je Zorana Pavić! Poznata kao neko za koga ne postoje tabu teme, više puta isticala je da je zahvalna na tome što je priroda obdarila.


Potpuno prirodna sve do danas ostala je i Biljana Jevtić, koja svakodnevno dobija pregršt komplimenata. Mnogo mlađe koleginice mogu joj pozavideti kada je reč o izgledu, a nesumnjivo je da muškarcima od njenog dekoltea zastaje dah.

Definitivno jedna od mlađih zvezda koja se može pohvaliti apsolutnom prirodnošću je Nikolina Kovač. Po svemu sudeći ima razloga da bude ponosna, te nije ni čudo što neretko bira garderobu koja ističe njene atribute.


Poznata po tome što nema dlake na jeziku Goca Tržan nedavno je na društvenim mrežama napisala da zavidi ženama koje imaju male grudi, iako se ona može itekako pohvaliti svojim prirodnim dekolteom.

Svedoci smo da se posebno mlađa populacija sa estradne scene „baca pod nož“, a redak primer prirodne lepote je sigurno Milica Todorović.


Pevačice i nekadašnje učesnice „Zvezda Granda“ Milica Pavlović i Rada Manojlović od samog početka karijere ostale su dosledne sebi i svom stavu da na sebi ne žele ništa da menjaju.

Za razliku od njih neke su čak i više puta ugrađivale silikone, a to je učinila i Dara Bubamara koja ne mari za komentare da su joj grudi prevelike, pa nije ni čudo što svakodnevno na njenom Instagram profilu možemo videti fotke koje u prvi plan ističu njeno bujno poprsje.


Pre nekoliko decenija, među prvima na estradnoj sceni, silikone je stavila Zorica Brunclik, a posle nekog vremena i njene koleginice Suzana Mančić i Dragica Radosavljević Cakana koja se ubrzo posle ovog zahvata pokajala te odlučila da ih izvadi.

Kažu da važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a grudi Katarine Grujić svakodnevno izazivaju lavinu komentara na društvenim mrežama.


Međutim, iskustva su različita te je Jelena Kostov otvoreno govorila o svom lošem iskustvu sa implantima u grudima i savetovala devojke da dobro razmisle pre nego što se odluče na ovakav korak.

Pevačica je proživela pravu dramu kada joj je pukao silikon koji je bila primorana da izvadi, te je shvatila da je ipak prirodni izgled najbolji.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović