Sezona je fotki bez ŠMINKE! Poznate DAME pokazale prirodnu lepotu!

Dok Suzana Mančić tvrdi da joj lakše pada kada se sredi, popije kaficu, pa prione na kućne poslove, ovih dana Instagram je prepun fotografija poznatih dama bez trunke šminke. Neke su to i ranije činile, dok su pojedine priznale da su se sada potpuno opustile, pa okačile fotografiju gde su i bez šminke, ali i bez sređene frizure. Jedna od njih je i Katarina Grujić koju nismo skoro videli u ovom izdanju. 

……

Ne mora sve uvek da bude savršeno, poručila je pevačica ispod ove fotografije, dok su njeni pratioci komentarisali ko kaže da nije savršena i bez šminke. I Sandra Rešić sa nama je podelila jednu pravu „jutarnju“ fotografiju uz poruku da se ostane kod kuće.

……

Ona ovih dana češće postavlja fotografije bez šminke nego one sa, a komplimenti samo „pljušte“ na račun prirodnog izgleda Katarine Živković. 

Ovako je KATARINA ŽIVKOVIĆ odgovorila na izazov JELENE KARLEUŠE!

……

Ivana Selakov sa nestrpljenjem iščekuje da se konačno objavi njen duet „Boli, boli“ koji je uradila sa kolegom Amarom Giletom, a u međuvremenu druži se sa ćerkicom Krunom i obavlja kućne poslove. I na fotkama bez šminke evidentno je da je Ivana negovana i lepa žena.

……

Foto: Instagram,
Autor: K. Obradović