Login/Registracija

Šeki Turković objasnio šta je problem kod mladih pevača: „NE ZNAJU TO“

Pevač Šeki Turković nedavno je na festivalu u Vrnjačkoj banji dobio nagradu za životno delo i potvrdu da je decenijama unazad odlično radio svoj posao, što ga posebno raduje, iako smatra da je stigla kasno. 

– Trebao sam to odavno da primim od sindikata estradnih umetnika- odmah je odgovorio pevač i priznao da li se nekada zapitao da li dobro radi svoj posao.

– Prvenstveno treba biti siguran u sebe što se tiče ovog našeg posla. Ako te narod voli i voli tvoje pesme to je uspeh!- tvrdi Šeki.

Iako je napravio pauzu od nekoliko godina u izdavaštvu, Turković ne smatra da je to moglo da ga košta popularnosti jer kako kaže dobra i kvalitetna pesma živeće zauvek.

– Znate kako, zaista nije bitno da li često objavljujete nove pesme. Danas je najveći problem što ima mnogo dobrih pevača sa sjajnim glasom, ali jednostavno ne znaju da odaberu pesmu- priznao je Šeki.

Podsetimo, Šeki je napravio dužu medijsku pauzu, a nakon povratka iz Amerike najavio da nema nameru da stane sa snimanjem novih hitova, već da čeka pravu stvar.

– Jedno pet, šest godina nisam nastupao ovde jer i nisam snimao ništa novo. Sad se nešto krčka, pa ako mi se dopadne. Ja sam probirač. Mislim valja sve, ali od početka karijere sam gledao da izgradim svoj stil i budem prepoznatljiv po tome – istakao je pevač nedavno.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović