Seka progovorila o MUKAMA zbog starijeg sina, ali i ODLASKU POD NOŽ

Pevačica Seka Aleksić sinoć je održala spektakularan nastup u jednom prestoničkom klubu, a neposredno pred izlazak na scenu otvorila dušu pred pripadnicima sedme sile o aktuealnostima u njenom životu.

Među prvim pitanjima našlo se ono najintimnije a to je o nedavno započetom procesu vantelesne oplodnje, jer već duže vreme želi da podari sinovima još jednog brata ili sestru.

7349238d6b48124274077725f28c4b37499500e0

Mi kao nacija nismo toliko edukovani o tome šta je vantelesna oplodnja. Prvo treba objasniti šta je, pa tek onda ući u priču i sa porodicama i sa prijateljima. Jedna žena mi je nedavno rekla “znaš idem na vantelesnu i ne smem da kažem nikom, jer je to sramota“. Ima raznih ljudi, svakako da mora imati podršku, kada ima podršku partnera i svoje porodice, sve je u Božijim rukama– navela je ona.

Ali dok se ne desi i ta treća trudnoća, Aleksićeva je potpuno posvećena sinovima, a naoričito starijem Jakovu koji polako počinje sa pripremama za školu, što pevačica posebno emotivno doživljava.

8904079537680138105e51c2bd44220acb5c8360

– Jakov kreće u predškolsko, i prvo što sam pitala je “ da li mora da ide svaki dan“, nekako mi je brzo porastao i to će da mi padne teško, to odvajanje. Naravno, da mora da ide u predškolsko, da se druži sa decom, da dele sve i da se druže. Pitao me je i da li mogu ja sa njim da sedim u klupi, rekla sam “ne mogu da sedim ljubavi u klupi, ti si tamo u školi sa drugarima“, a on mi kaže “mama, je l mogu kroz prozor da se nagnem da ti sediš na klupi ispred škole“. Obećala sam da ako nema klupe, da ću u kolima sedeti par dana, tako da eto to su moje muke- otkrila je pevačica.

Još jedno od pitanja bilo je i da li bi se ona kao neko ko ceo život kuburi sa kilogramima, opredelila za operaciju želuca, kao sve češću intervenciju među poznatima.

5a3c8d03c0bc85b546b903ea3c1d82dd2301e0d7

– Ne bih stvarno, meni je to totalno bezveze. Podržavam ljude koji to žele, ali ja sam osoba koja čitav život kuburi sa kilažom, ali mi nikad ne bi palo na pamet, iako sebi mogu da priuštim i tu operaciju. Nešto mi to sve nenormalno deluje, jer vidim da ljudi malo po malo imaju komplikaciju i mislim da bi trebali da prestanu to da rade- istakla je Seka.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac