Login/Registracija

Seka priznala: „Bila sam MLADA i HRABRA“, pa se dotakla života pre braka

Iako je Seka Aleksić u odnosu na početak karijere promenila muzički pravac, mnogi komentarišu da fizički sve više podseća na Seku sa početka karijere.

– Ipak mislim da se čovek nikada ne treba vraćati na nešto staro i ono što je iza njega, pa tako i kada je u pitanju fizički izgled. Pa ne mogu da izgledam kao pre jer sada imam skoro 42. godine, nego se ljudima čini zbog tamne kose i vretenastog izgleda tela i struka-  tvrdi pevačica.

Mnoge njene kolege bi rado izbisale fotografije sa početka karijere, međutum Seka nije jedna od njih.

– Svi se tih početaka stide, al nije mi jasno zašto. Ja sam previše ponosna na svoje početke i smatram da sam veoma mlada bila izuzetno hrabra, borila se sama. Sve što sam do sada u svom životu stekla, pre braka, steka sam sama. Mislim da su to sve lepi trenuci i da čovek ne treba da se stidi svojih početaka, mada može biti nešto smešno, simpatično, recimo neki stajling ili nešto što sam lupila, ali te momente da se stidim stvarno nemam- istakla je Seka.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana bila jedan od glavnih gostiju na svadbi Đanijevog sina i to u posebno dobrom raspoloženju, a od njenih videa sa gala proslave društvene mreže bile su prepljavljene.

– Ne pijem često, ali kad se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na ex i nešto se takmičim, ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem čašu ili dve. Ne smem ući u galeriju zbog snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi – iskrena je bila pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović