Login/Registracija

Seka Aleksić otvorila dušu o LJUBOMORI u braku: „Ne prilaze mi ljudi“

Pevačica Seka Aleksić oduvek je kuburila sa kilogramima, a nedavno je svoju figuru dovela do savršenstva čime se pohvalila na društvenim mrežama. Internet se bukvalno usijao od komentarisanja pevačicinih fotki sa primorja za koje je zadužen ni manje ni više, nego suprug Veljko.

– Dijete ne držim, ja jedem il ne jedem. Dešava se da ne mogu da se sagnem da zavežem pertle ili da zakačim šnalu na sandali, onda sebi kažem „Dosta!“. Inače moj muž je hteo da surfuje, a ja sam samo iskoristila tu dasku da se fotkam. Za lepe fotografije i video, sve ću uraditi (smeh)- priznala je Seka.

Osim sa porodicom, Seka zbog prirode njenog posla mnogo vremena na putovanjima provodi sa prijateljima i saradnicima, baš kao i ovog leta, a nedavno je video na kojem pleše sa prijateljem kraj mora izazvao lavinu komentara koji su pokrenuli navode da je stavljena tačka na njen brak.

– Nikada mi se nije desilo da Veljko bude ljubomoran na nekoga. On je kao odvaljen od brega. Ne prilaze ljudi, znaju sve, a ja sam porodična, mirna žena- istakla je pevačica za „Story“ koja je nedavno svom suprugu organizovala proslavu rođendana koja je sve ostavila bez daha.

POGLEDAJTE I

HIT! Seka Aleksić pred nastup otišla da PECA, svi POPADALI OD SMEHA (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović