Login/Registracija

Seka Aleksić, Lexington i Indira Colonija ovih dana prave NAJBOLJU ŽURKU U GRADU

Jedna od najpopularnijih folk pevačica, Seka Aleksić, nastupiće u sredu uveče po prvi put u najpopularnom prestoničkom klubu „Kasina“.

Seka je svoj imidž izgradila zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu kao i energiji koju pruža.

Poznata je kao jedna od retkih pevačica koja se može pohvaliti činjenicom da je napunila do poslednjeg mesta svaki klub u regionu, pa se u Kasini u sredu očekuje pravo ludilo.

Publika će moći da uživa uz hitove kao što su “Sahara”, ali i numere “Boli stara ljubav”, “Crveni ruž”, “Lom Lom”, “Aspirin”, “Crno i zlatno”, “Kraljica” i mnoge druge.

Lexington Bend, čiji temperamentni scenski nastup i fenomenalni repertoar nikoga ne ostavlja ravnodušnim, obradovaće svoju vernu publiku nastupom u klubu Kasina i to za Doček Srpske nove godine u četvrtak 13.januara

– Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo, kada nastupamo u „Kasini“ –rekao je Bojana frontmen Lexinton benda. 

A petak u Kasini rezervisan je za sjajnu Indiru Colonija. Tamo gde dolazi Indira stanuju veselje, zabava i pozitivna atmosfera.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: D. Bukovčić