Login/Registracija

Saveti za novogodišnji stajling: “Šljokice dobrodošle, ako NEMATE višak kilograma“

Kada se upotrebi izraz “žena sa stilom“ većina pripadnica lepšeg pola u Srbiji pomisli upravo na nju.

Snežana Dakić godinama je sinonim dobro obučene i negovane žene, a mlađe generacije najčešće se sa njom savetuju oko svojih stajlinga, i upravo zbog toga, Snežana je svim novinarima omiljeni sagovornik kada je moda u pitanju.


Kako se sutra čeka Nova godina a mnoge devojke još uvek nisu sigurne kakvu odevnu kombinaciju će poneti, Snežana daje odličan savet.

– Šljokice su uvek dobrodošle za svečane prilike. Ali, ono što je problem što šljokice dodaju vizuelno kilograme, i onda svaka žena izgleda korpulentnije kad se navuče preko bokova i grudi. Vodite računa jer ako imate 3 ili 5 kilograma viška možete izgledati kao Mis Piggy (gospođica prase). Ne treba ih nositi pošto poto– objasnila je ona, i dala sjajnu alternativu ukoliko imate problem sa kilogramima.

– Ukoliko baš želite šljokice to ne mora biti haljina. Super može da se iskombinuje šljokičasti top a dole pantalone, mogu i crne, naročito ako kubuite sa kilogramima– rekla je Dakićka.

Pored toga, ona je dodala da uvek možete poneti nešto što već imate u garderoberu, a što ste obukli možda samo jednom ili nijendom, i da se tokom prazničnih dana naroičto treba paziti impulsivne kupovine.

Čovek uvek treba da se zapita da li mu to što kupuje treba. Nekim ljudima je važno da po svaku cenu kupe nešto da tako pokažu svoju vrednost. E onda se zapitaj da li je to stvarno važno? Da li ti vrediš i bez da si kupio to nešto najnovije?- iskreno je rekla novinarka i objasnila da nije realno uvek imati drugačiji autfit.

– Em što nije realno, nije ni potrebno, to je fejk.

Autor: T. Bogavac