Login/Registracija

SAVET ZA SVE ŽENE: Godine joj ne mogu ništa, a OVAJ TRIK godinama praktikuje

Atraktivna pevačica Ana Nikolić nikada se nije libila da pokaže svoj prirodan izgled. Iako je poznata kao hedonista i neko ko uživa u dobroj hrani i piću, uspela je da svoju figuru dovede do savršenstva.

3a7b872df0d6bb3b0fddbb2e54e9063078a6380a

Tokom prethodnih godina prošla je kroz veliku fizičku transformaciju, ali njeno lice je uvek izgledalo kao da ne stari, a sada je poželela da tajnu dobrog izgleda podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

-Nega pre svega, to je jedina tajna kada je moja koža u pitanju. Ja nikada u životu nisam zaspala sa šminkom. Nikada! Self-care kao STIL života –napisala je pevačica.

74d8cb66b2714a7167954cfd16c2bbebd90119f2

Kako smo navikli da Nikolićeva vrlo često objavljuje fotografije iz salona lepote, nije ni čudo što kako muškom, tako i ženskom polu zastaje dah od njenog izgleda, te se komentari na Instagramu samo nižu.

„Jesi najlepša“, „Ana ti si kao vino, što si starija to si lepša“, „U pravu si,koža ti je prelepa“, Prelepa žena“, samo su neki od komplimenata koje u poslednje vreme dobija. 

Podsetimo, od drastične transformacije koju je napravila pevačica se našla na udaru hejtera koji smatraju da iza njenog mršavljenja stoji operacija želuca, a ne nega i treninzi.

– Dragi moji, da konačno stavim tačku na sve spekulacije – za moj gubitak kilograma i sadašnju figuru zadužene su isključivo tablete za mršavljen je u kombinaciji sa treningom, kod kuće i kod mame u studiju. Svi ostali koji lažno koriste moje ime zarad reklame svojih proizvoda za mršavljenje (a ima ih !!! ), biće tuženi – izjavila je nedavno.

58e4ba84f76d6fb8e6824f04878cb911f73a7aff

POGLEDAJTE I

Moda iz ugla Ane Nikolić: “Jelena Karleuša je IKONA STILA“

HAOS NA INSTAGRAMU: Zbog OVOG VIDEA fanovi osuli paljbu na pevačicu, a njen odgovor NISU OČEKIVALI 

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović