SAŠA MATIĆ oduševio publiku u Australiji! (VIDEO)

Pevač Saša Matić boravio je poslednjih petnaest dana na australijskoj turneji i održao šest veoma uspešnih koncerata koji su rasprodati i pre nego što je stigao u Australiju. Bila je ovo šesta australijska turneja u Matićevoj dosadašnjoj karijeri a pored rekordnih poseta na nastupima, posebna je bila i po tome što je Saša u Australiju putovao sa kompletnim bendom i pratećim vokalima.

……

Na nastupima je vladala odlična atmosfera, publika je svaku pesmu ispratila ovacijama i horskim pevanjem, što se može i videti na snimcima koje je pevač objavio na društvenim mrežama. Ipak, najzanimljivije je bilo zadnjeg dana Matićevog boravka u „zemlji kengura“ kada su mu priredili predivan ispraćaj na brodu koji plovi duž obale Sidneja, pored čuvene sidnejske opere.

Saša je i ovoga puta uspeo spojiti ugodno sa korisnim te je sa svojim menadžerom, u pauzama između koncerata posetio mnoga zanimljiva mesta i ekskluzivne restorane u gradovima u kojima je boravio i uživao u specijalitetima ove daleke zemlje, a nije izostalo ni druženje sa fanovima.

……

Po povratku u Srbiju, umesto predaha dočekale su ga brojne obaveze. Sa svojim timom ovih dana vredno radi na pripremama za veliki koncert koji će 27. aprila održati u Areni Varaždin. Uporedo s tim Saša radi i na novom albumu koji bi trebao biti završen do jeseni.

Autor: Grand Online