Saša Matić otkrio ko je sa estrade bio uz Džeja u poslednjem momentu: „Ostali su samo pravi prijatelji“

Sasa matic
Saša Matić o Džeju

Premijera filma „Nedelja“, koji je rađen po životu Džeja Ramadanovskog, zakazana je za sutra u Beogradu.

Publika sa nestrpljenjem iščekuje da pogleda život legendarnog pevača na velikom platnu, a njegov dugododišnji prijatelj, Saša Matić, otkrio je kako su se kolege ponašale prema njemu kada je ostao bez para.

dzej FOTO MUNJA1

Naime, Saša je jedan od retkih koji je nakon pevačeve smrti iskreno žalio Džeja, a tada je priznao da su mu mnogi kojima je on pomogao okrenuli leđa.

-Džeja su svi ostavili kada više nije imao novca. Uz njega su u tim trenucima ostali samo pravi prijatelji, među kojim asu Aca Lukas, Aco Pejović, Rule i ja. Bio je baš velikodušan. Ko god mu je tražio nešto na ulici, od njega bi dobio 100 evra – rekao je tada Saša Matić i priznao da su Džeja mnogi ostavili i zaboravili kada je pao finansijski:

d1c04ed7f891b74f06fa0e85a1e59819cad1ea9a

-Bio je džek, nije žalio novac, delio je i pomagao svima. Onda se desilo da on nema, ali nikad nije kukao. Mi smo tačno znali kad ima, a kad nema. E, kad nije imao pare, nije imao ni veliki krug prijatelja osim nas nekoliko.

BONUS VIDEO: Saša Matić usred nastupa iznenadio ćerku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić