Login/Registracija

Sarajevska PROMOCIJA novog HITA SLAĐANE Mandić!

Juče je na YouTube kanalu Grand produkcije premijerno puštena nova pesma Slađane Mandić, a iste večeri zgodna pevačica upriličila je i promociju u Sarajevu za dugoočekivani singl “Lude noći”. Brojni prijatelji, kolege i novinari okupili su se da podrže pevačicu.


– Hvala vam što ste došli, kao i onima koji opravdano nisu mogli doći. Vreme je godišnjih odmora, a i znamo kakav je posao nas muzičara i pevača. Bilo je sjajno na snimanju spota. Otišli smo u Dubrovnik praveći se da smo na odmoru, da se tu kupamo i uživamo. Međutim, zapravo smo mnogo radili. Neke pesme treba da se dese i da vam legnu, a to se desilo sa ovom. Ja sam zapravo došla da otpevam nešto drugo, ali mi je Amil rekao da dođem da čujem šta je uradio. Meni se jako dopala i odmah sam rekla: „To je to, to je moja pjesma“. Nazvali smo koleginicu koja je trebalo da je snimi da je pitamo da li se slaže. Tako da je potvrđena ona: „Nije kome je rečeno, već kome je suđeno“, rekla je Slađana Mandić tokom promocije.


Tekst za „Lude noći“ napisala je Dženita Halilović, a aranžman je zajedničko delo Amila Loje, koji je uradio i muziku, i Adisa Sirbubala. Za režiju spota i ovog puta bio je zadužen Haris Dubica.


Poslušajte novi letnji hit Slađane Mandić.


Foto: E. Ikanović,
Autor: K. Obradović