Login/Registracija

„SAD IMAM VEĆI PROBLEM OD NIKOLE“, Era otkrio sa ČIM SE SUOČAVA nakon PRIVOĐENJA UNUKA

Unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, pre nekoliko dana priveden je pod osnovanom sumnjom da se bavio organizacijom podvođenja žena.


Pevač je istakao kako je još uvek zatečen ovom informacijom, ali da veruje u naše sudstvo koje će doneti isprvnu odluku.

– Iznenadilo je i mene i moju porodicu. Momak koji je intelektualac, profesor, trener, prva liga kao čovek. Šta se to dogodilo niko me od nas nije jasno. Ili mu je neko to izmontirao, sigurno da jeste. ja verujem u naše tužilaštvo i istragu  i delo će da izađe na videlo. On je sada u pritvoru, odredili su mu 30 dana jer treba da se saslušaju još tri devojke. Dok se one ne saslušaju oni će biti u pritvoru. Ja se nadam da će on da izađe za najviše dve nedelje kada budu imali svu dokumentaciju– rekao je Ojadnić.


Njegova porodica je pod velikim pritiskom, a Era tvrdi da ima veće brige od Nikolinog pritvora.

– Veliki je pritisak medija na mene. Jedva izdržavam, ja sam medijski čovek…Najgore mi je za moju ćerku koja je pre 20 dana operisala žuč, a non stop plače jer ne može da se pomiri sa tim da se to desilo našem Nikoli. Ona mi je sad problem broj jedan, pa posle Nikola- iskren je bio folker.

Pre nekoliko meseci, pevač se pohvalio fatalnom ženom koja ga je zaludela o čemu više možete pogledati u vidu ispod.

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić