Login/Registracija

„REKLA JE DA NIŠTA NE VALJA“: Posle GALA promocije Saša ima još jednog KECA u RUKAVU (VIDEO)

Pevač Saša Matić danas je održao veličanstvenu promociju povodom novog albuma „Dva života“ kojim je obeležio dvadeset godina svoje uspešne karijere.

Sudeći po komentarima publike pesme su već na prvo slušanje razgalile mnoga srca, a Sale je jednu već izabrao za svog favorita.

– Ja uporno slušam sve pesme ovih dana i na prvu mi se izdvojio duet sa Jelenom Rozgom- rekao je Matić, dok mu je numera „Nebitno“ na prvo slušanje prirasla srcu i to iz jednog posebnog razloga.


Naime, tu pesmu koja nje već postala hit među publikom, napisala mu je njegova velika prijateljica Marina Tucaković koja mu je u svojim najtežim trenucima bila nesebična podrška.

– Marina je to uvek činila, pa i u to vreme kada joj je bilo najteže. Na njoj nije moglo da se primeti da joj je teško. Do samog kraja ona je meni davala podršku i bila moj veliki prijatelj i saradnik- istakao je pevač.


Numeru „Čujem da se razvodiš“, Saša je snimio za pesmu „Ubice mog oca“, a za Grand Online otkrio je kako je izgledala saradnja sa ekipom.

– Mnogo je lepo druženje bilo sa svim ljudima koji su radili na seriji. Zato sam i prihvatio da ponovo nastupam u seriji sa ovom pesmom jer je bila super atmosfera i svi su zaista sjajni- ispričao nam je, a kada su u pitanju planovi za budućnost sigurno je da će pevač uskoro još jednom razgaliti svoju publiku, koja željno iščekuje njegov koncert.


– Moguće je da će koncert biti u ovoj 2022. godini, koja nam predstoji, ali otom potom- istakao je Saša, a mi se nadamo da će mnogima ispuniti želju i prirediti nezaboravan spektakl. 

Osim brojnih fanova koji su očarani novim albumom, pevač nam je oktrio šta o pesmama misli njegova porodica, a izgleda da je starija ćerka njegov najveći kritičar.

– Ova starija kaže da je „Nebitno“ top i duet sa Jelenom. To je i mlađoj i starijoj favorit. Juče me je nazvala starija ćerka i rekla: „Samo da znaš da ti ovaj album ništa ne valja“. Bila je ironična naravno, htela je da kaže da je ceo album top – rekao nam je pevač.

Ceo intervju sa Sašom i detalje sa promocije možete da pogledate u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić/ J. Jović