Login/Registracija

REKLA JE „DA“: Nataša Bekvalac zaprošena u Americi (FOTO)

Nataša Bekvalac već nekoliko nedelja boravi na velikoj američkoj turneji. Pevaćica se svakodnevnop oglašava na Instagramu gde sa fanovima deli najlepše trenutke sa nastupa.

Novom objavom je napravila pravu pometnju na društvenim mrežama, a pratioci su je zatrpali brojnim komentarima. 

Rekla sam „da“ – napisala je kratko Bekvalćeva u svom stilu, dok na fotki vidimo kako našminkani muškarac kleči ispred nje i drži je za ruku.

Nataša je sliku podelila u jeku priča da je zaprošena „preko bare“, pa je fotka odmah pokrenula lavinu poruka na pomenutoj društvenoj mreži.

– Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio – naveo je juče izvor i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve.

– Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega – objasnio je dalje sagovornik, pa otkrio kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

– Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio – zaključio je  izvor za „Alo“.

Pročitajte još:

Nataša LAŽIRALA SVOJ ROĐENDAN, sestra je OCINKARILA (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković