Login/Registracija

Reči bugarske zvezde KIDAJU SRCE: „Bez tebe ništa nije isto, ali nemam prava da budem slaba“

Pre tačno deset godina nakon stravične oluje u Sofiji, bugarska pevačica Roksana je ostala bez najvažnije osobe na svetu – majke.

Upravo na dan velike porodične tragedije, od koje se još uvek nije oporavila prisetila se svoje mame i na Instagramu objavila fotografiju sa njom uz opis koji je rasplakao njene pratioce. 

– Deset teških, bolnih godina u kojima sebe obmanjujem da je sve u redu. Kažu ljudi – život ide dalje, da, ali bez tebe ništa nije kao što je bilo. Bez tebe mi je sve teže i stalno mji nedostaješ. Tvoji saveti su bili načistiji i najiskreniji, a samo tvoje prisustvo i osmeh unosio je radost i toplinu u naš dom. Stalno si nas okupljala, pružala nam ljubav, poštovanje i davala podršku! Ti si bila moja snaga i moj ponos, mama – napisala je pevačica i dodala:

– Nastavljam dalje i nemam prava da budem slaba jer sam za svoju decu ono što si ti bila za mene, a to je sve. Počivaj u miru, majko moja!


Roksana je nedavno za naš portal govorila o porodičnoj tragediji i otkrila kroz šta je prošla. 

– Na početku muzičke karijere i popularnosti sudbina me je spustila na kolena i uzela mi pola duše i srca, jer sam nakon stravične oluje u moj gradu ostala bez žene koja mi je bila sve u životu. Spletom nesrećnih okolnosti, jake oluje drvo se srušilo na moju majku i ubilo je na mestu. Tada je za mene stao svet, sve se srušilo i više ništa nije imalo smisla – ispričala je nedavno u intervjuu koji možete da pročitate OVDE!

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić