Login/Registracija

Rasta progovorio o estradnom ratu, pa se osvrnuo na odnos ćerke Tare sa novom devojkom (VIDEO)

Reper Stefan Đurić Rasta je juče snimao spot za svoju novu pesmu „Orlovi“ koju je, kao veliki patriota, posvetio srpskoj fudbalskoj reprezentaciji, a kao gost u sptu će se naći i jutjuber Nikola Milošević Đota.

On je poznat kao pevač, kompozitor i producent, ali malo ko zna da je dok je bio dete trenirao fudbal u „Obiliću“. Ljubav prema sportu gaji od malih nogu, a pošto je, kako sam kaže, veliki patriota, odlučio je da posveti pesmu srpskoj fudbalskoj reprezentaciji!


Ono što je zanimljivo je što će se u spotu pojaviti jutjuber Nikola Milošević, poznatiji kao Đotafristajl, a da li ćemo imati priliku da vidimo i nekog fudbalera, da li rekreativno igra fudbal, koliko je ljubav uticala na to da vrati kilažu, kako gleda na to što jutjuberi sve više pokušavaju da plivaju i u muzičkim vodama. 

Ljubav prema fudbalu i veliki patriotizam su presudili da reper snimi ovu pesmu u znak podrške fudbalskoj reprezentaciji Sbije koja nastupa na predstoječem svetskom prventvu u Kataru.

– Sportske aktivnosti su mi mnogo pomogle u životu i to što imam neku svoju dnevnu rutinu i nakon izlaska iz zatvora mi je trebalo malo vremena. Mišići pamte, telo pamti i onda to sportsko odgajanje uvek ostane. Ova pesma je podrška našim fudbalerima i nadam se da će ostvariti veliki uspeh – rekao je on za Grand online.


Pre nekoliko meseci je javnosti predstavio novu devojku, pa se u izjavi osvrnuo na to kako je nju prihvatila njegova ćerka Tara koji ima iz braka sa pevačicom Anom Nikolić.

– Nas dvoje imamo poseban odnos. Konstantno smo vezani, ja nemam bebisiterku. Dosta sam posvećen čuvanju nje, ona uvek ide sa mnom. Super funkcionišemo, ona je pametna devojčica i prihvatila je sve baš onako kako treba – dodao je reper.


Rasta se osvrnuo i na onos sa bivšom ženom Anom Nikolić, pa je prokomentarisao aktuelna dešavanja i svađu koju je imala sa Jelenom Karleušom.

-Stvarno ne komentarišem svađu između Jelene i Ane. Ne želim da komentarišem ništa što nisam ispratio do kraja i ne znam detalje svega toga isto kao kad je bilo sa Milicom. Zbog obaveza nemam vremena da ulazim u detalje – zaključio je Rasta.

U videu pogledajte šta je još Rasta rekao medijima:


Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković