Kompozitor se oglasio posle skandala sa Anom Nikolić: „Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da radim na daljem albumu“

Screenshot 2023 12 23 114241

Vest da je pevačica Ana Nikolić sinoć napala kompozitora Gorana Ratkovića Raleta odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, a sad je kompozitor otkrio svoju stranu priče.

Pevačica i kompozitor navodno su se sinoć potukli ispred njegovog studija, nakon čega su mediji preneli da je ovaj dvojac u emotivnoj vezi, nakon čega se Rale oglasio za Grand otkrio šta je zapravo istina.

-Ana Nikolić i ja smo prijatelji više od 20 godina. I to je jedina istina. Sve drugo što su neki mediji objavili insinuirajući da smo u vezi je apsolutna laž! Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje– rekao je Rale i nastavio:

Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Dakle, ispred studija još nisam ništa iskomponovao, ali kao aranžer ovu nestinu o fizičkom sukobu, ocenjujem kao totalni novinarski amaterizam i diletantizam u mašti autora teksta. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče koja je među nama samo umetnička.

Nakon navodnog incidenta, na društvenim mrežama oglasila se i Ana Nikolić koja je demantovala da je to svađe došlo, a zatim istakla da je Goran Ratković Rale njen prijatelj, kao i prijatelj njene porodice.

https://www.instagram.com/p/C1L9SneiF0J/?img_index=2

BONUS VIDEO: Koncert Aleksandre Prijović u Tuzli

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Instagram,
Autor: I. A.