„Sestra mi kupuje haljine kod Kineza“: Iako je na meti kritika zbog stajlinga, Rada Manojlović se ne zaustavlja: „Što da plaćam 100 evra kad ima za 2.000 dinara?“

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 8 ok 1

Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika.

Rada se pojavila u dugoj beloj haljini, pa je zapevala komšijama koje su je sve vreme grlile.

-Sajling je spreman za svadbu, šalim se. Nisam znala šta da obučem jer imam samo miniće i nije bilo prikladno za ovaj događaj. Stojimo na ivici da nas zgazi auto i to je ta ivica po kojoj ja hodam, danas je dan D. Tata pravi ovo već četiri godine i uvek organizuje, sada je tražio novinare zbog otvaranja spomenika Stanoju Glavašu -rekla je Rada za “Blic“.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 11OK

Zatim je istakla da je presrećna što je okružena svojim narodom:

-Ovo je prvi put da me komšije vide jer kada dođem, onda odem samo kod tate i retko se švrćkam po selu i ašikujem. Svi su se slikali, svi me vole, ali to je zbog tate jer je on sa njima svaki dan i oni imaju osećaj da me poznaju. Kad me vide to je kao da me viđaju stalno.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 19 ok 1

Rada se prisetila svog odrastanja u rodnom mestu i sa osmehom je pričala o tim danima.

-Bilo je puno srećnih dana ovde, svaki dan kada sam igrala tenis sa sestrom bio je srećan, kada smo se najeli pasulja, kačamaka i mleka to su srećni dani. Sve medalje u pevanju i sa folklorom, to je srećno – rekla je , a onda se dotakla i onog najtužnijeg za celu njenu porodicu:

-Samo je jedan događaj nesrećan i to je moja majka. Da toga nije bilo meni bi bio život idealan, ali nekome Bog mnogo daje, a mnogo uzme. Trudim se da ne razmišljam o tome i sve me ovde podseća na nju i čim vidim tablu Četereže sve me podseti na to. Možda izbegavam nekad dolazak ovde, to je velika borba i ne smem tako da razmišljam jer mi je otac ovde. Moram da dođem da bi njega videla, posle ću žaliti što nisam bila sa njim i to je ta borba večita. Ali, kako vidiš kuću i prag prva asocijacija je šta je nekada bilo.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO FILIP 12

Iako nije tada bilo novca na pretek imala je veoma srećno detinjstvo:

-Mnogo više nije bilo, nego što je bilo, ali mi smo bile deca koja su zahvalna. Nismo tražile nešto što nemaju da nam priušte. Nismo bile razmažene. Nisam otimala drugima kao neki što su otimali od mene, mnogo sam srećna zbog te osobine – a zatims se Rada prisetila i teške očeve rečenice kada je napuštala dom.

Tatin najtužniji dan je bio moj odlazak u Beograd, a ne na fakultet. Kad sam prešla da živim u Beograd, nisam se vraćala mesecima kući zbog turneja. Sećam se vrlo dobro kada je rekao: “znao sam da će ovaj dan da dođe, ali nisam znao da će ovako brzo. Tada sam imala dvadeset godina.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 18OK 1

Pevačica je često na meti kritika zbog stajlinga.

Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se završava svaka priča. U četiri zida živim sama sa sobom i kad je meni lepo ti ljudi koji kažu “skrati kosu, ošišaj šiške, ofarbaj se u crno“, oni nisu ja i nemoj da me oblikuju. Svakako će pljuvati, važno da sam sebi lepa.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 21OK

Na pitanje da li je teška u ljubavi, kaže:

Nije sa mnom ljubav stres, ali da je lako nije. Treba shvatiti da je ovo veliko ludilo i kad shvatiš da smo svi ludi nije stres. Što bi se normalan čovek stresirao i zato sa mnom mora da bude neko ko je naprosto tako malo kao ja.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO FILIP 80

Rada ističe da je na tatu povukla tu crtu da ne pazi sa novcem.

-Opušteno idem kroz život kao on, dok je sestra dobar organizator, kod mene može danas, za deset dana ili nikad. To sa parama takođe i to mi je jako loša crta, ali opet to je flegmatičnost i ne opterećenost budućnošću. Sad da štekam neke pare, a sutra me udari grad veličine jajeta i? Treba da se živi sad. Trošim na dostavu hrane, gluposti i na pesme – ističe ona i dodaje:

Ne kupujem kod kineza, ali Maja mi kupuje. Skoro je otišla i kaže mi “plaćamo po sto evra i više jednu haljinu, a kod kineza ista za dve hiljade“. Ovu za sto evra mi pljuju i raspadne se posle prvog pranja, onda mi je bolje da platim dve hiljade dinara.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović: Sve moje veze su se desile u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković