Login/Registracija

Publika pevaču ŽEŠĆE ZAMERA jednu stvar: “Moram I TO da radim“

Rade Lacković već godinama radi punom parom i puni klubove širom regiona, a na iznenađenje mnogih omiljeni je u Hrvatskoj gde nastupa skoro svaki vikend.

O njegovoj karijeri svedoče mnogobrojni hitovi koje je napravio, a poslednjom pesmom koju je izbacio pod nazivom “Hercegovka“ oduševio je publiku.

– Doneo sam stari prizvuk u toj pesmi a nešto novo. Nisam hteo da eksperimentišem ne znam koliko bi mi ljudi verovali, najbolje je ostati svoj. Pesme koje sam snimao u karijeri zaistu su za sva vremena- rekao je Lacković.

Čak i nakon 20 godina od nastajanja pojedinih pesama, publika ne prestaje da ih peva sa Radeom u glas, čime se najviše i ponosi.

– Nema noći da ne pevam te pesme. Doduše ja na nastupima pevam i pesme svojih kolega, sve ono što se sluša, to je normalno. Međutim onda mi publika priđe i kažu: “Pa mi smo došli zbog tebe daj svoje pesme“- sa ponosom ističe pevač.

Ali, jedna od pesama koje retko peva na nastupima, što mu mnogi zameraju, “Živa ne bila“ , ujedno mu je i omiljena, sa čim se slaže i njen tvorac.

– Čovek koji je napisao tu pesmu kaže da mu je to najbolji tekst u karijeri- rekao je Rade.

POGLEDAJTE I:

„Bilo je i tuča“ Rade Lacković otkrio sa kakvim situacijama se susretao na svojim nastupima

NEMA KRIZE Poseduje dva restorana u Nemačkoj, a uskoro i širi biznis! „Ne mogu da se žalim, žena mi je opasna“

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac