,,PSOVALA BI ME, SVAĐALE BISMO SE“, Jovana Pajić o nesuđenoj MENTORKI u ,,Zvezdama Granda“! (VIDEO)

Pesma ,,Ne zovi“ u izvedbi bračnog para, Saleta iz Tropico benda i Jovane Pajić, za kratko vreme pobrala je sve simpatije publike i postala ozbiljan hit!

Tokom gostovanja u emisiji ,,Zvezde Granda Specijal“ izveli su novu pesmu za koju je muziku radio upravo frontmen benda Sale, aranžman Marko iz Tropico benda a  tekst napisao Dragan Brajović Braja. Za pesmu je urađen i spot u kome Sale i Jovana glume poprilično dramatične scene, pa nas je zanimalo da li je teško bilo odglumiti scene u spotu s obzirom da su bračni par: ,,Nismo glumili bili smo mi, i to je najlepši deo cele priče“ kaže Jovana Pajić.

15fc191c5e55d8d9ac4fd70e382326f6b95fbe68

Na pitanje da li daje savete Saletu vezano za spremanje kandidata u takmičenju ,,Zvezde Granda“ u kojem je gostujući mentor, ona odgovara da daje, ali da mu potpuno to prepušta jer on ima sluha i strpljenja za takmičare. Kako je i sama bila u istom takmičenju pre skoro 15 godina, pitali smo je koga bi odabrala za mentora da se sada takmiči: ,,Mariju Šerifović, uvek. Mislim da bi ona bila dobar mentor. Psovala bi me, svađale bismo se ali mislim da bi od nje pokupila dosta dobrih saveta.“

Ceo intervju, pogledajte klikom na video ispod!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac