Login/Registracija

Prva fotografija Mie u VENČANICI: “Mama se MALO UDALA“

Pevačica Mia Borisavljević i njen sada već zvanično suprug Bojan Grujić, danas su pred Bogom izgovorili sudbonosno da!

Pored ceremonije venčanja, par je odlučio da iskorsiti priliku i obavi krštenje mlađe ćerkice Tee, a nakon svega organizuje i gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu.

Mia je na svom Instagram profilu podelila prvu fotografiju iz crkve u raskošnoj venčanici, a na kojoj drži svoju mezimicu Teu, takođe obučenu u belo. Ali, pevačicu tek čeka presvlačenje jer je nedavno najavila da će promeniti nekoliko haljina na današnji dan.

Ono što je sigurno, a što su potvrdili i njeni pratioci, je da joj venčanica stoji kao salivena, te ne sumnjamo da će blistati i u drugim odevnim kombinacijama.

– Danas nam je divan dan ,divan dan,našoj Tei 1. rođendaaaan!!! Krstila se naša beka, a i mama se malo udala,ništa strasno. Nastavak sledi…vidimo se dragi prijatelji ,drugovi,kumovi- napisala je Mia na Instagramu.

Skup zvanica u kome će se slaviti kako venčanje tako i krštenje, očekuje se između 16 i 17 časova, gde će se okupiti mnogobrojni pripadnici estrade, a vi sve detalje možete pratiti na našem portalu

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac