Login/Registracija

Prija otkrila zbog čega je Filip opominje: „Trudim se da rešim taj problem“

Lepa Brena pokrenula je liniju ženskih čarapa pod imenom „Lady B“, a promociju novog brenda održala je u jednom luksuznom beogradskom hotelu. Njenu ideju među prvima podržala je Aleksandra Prijović koja nije krila oduševljenje zbog čarapa koje su san svake žene.


Iako je zadovoljna svojim izgledom, baš kao i svaka žena, sebi veoma često nalazi mane.

– Imam i ja celulit, čak me i Filip opomene da imam malo. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu – priznala je Prija.


Naravno, upravo ona je imala ekskluzivnu priliku da prva proba Brenine čarape budući da je sve vreme sa strane posmatrala njihov rad na novom „izumu“ i nestrpljivo čekala da ih prošeta.

– Oni su od samog početka imali vrhunsku ideju. Nisam ih morala savetovati mnogo, oni sigurno znaju bolje od mene, svi su iskusniji i bolje znaju. Mogu da kažem da sam oduševljena, da sam ponosna na njih. Jako dugo se radilo na tome. Filip je poslednju godinu radio sa njima, jedva čekam da vidite i probate. Ali moram da vam kažem da ja inače jako volim da nosim čarape i uvek mi je hladno, zato sam i tražila da ih prva probam (smeh) i zaista su posebne– tvrdi Aleksandra.

U videu ispod saznajte šta je Brena rekla o čarapa koje će ulepšati život svake žene:

Foto: Grand.Online,
Autor: J. Jović