Login/Registracija

Pretužno: Snajka Enesa Begovića sinu će dati ovo ime

IMG 0679 768x817 1 1

Tragedija koja je zadesila porodicu Enesa Begovića potresla je ceo region, posebno nakon saznanja da pevačeva snajka čeka deta.

Naime, kako prenose domaći mediji nakon smrti Enesovog sina, snajka Alina saznala je da nosi dečaka čiji dolazak se čeka svakog trenutka.

Naime, Almina je odlučila da nasledniku da ime pokojnog supruga-Armin.

ENES BEGOVIC NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 13 ok 630x426 1

Naime, iako je pokojnom Arminu najveća želja bila da, uprkos bolesti od koje je bolovao, dobije dete, nije mu bilo suđeno da vidi sina.

– Njegova supruga Almina može svaki dan da se porodi i na svet donese naslednika, koji će ime dobiti po pokojnom ocu. Almina je dobro, koliko može biti u celoj ovoj tragediji, koja je zadesila porodicu. Nosi muško dete, sina, koji će se zvati po ocu – Armin. Dete će uneti koliko toliku radost porodicama u ovoj tragediji, ali neće nadomesti tugu i bol zbog preranog gubitka Armina. Obe porodice, Begović i Gadžo, veliki su vernici, tako da ih je u celoj ovoj tragediji, gde je prerano prekinut jedan život, Alah ipak nagradio muškim naslednikom, koji će obrisati suze i vratiti osmeh na njihova lica – tvrdi prijatelj porodice Begović, prenosi Republika.

Podsetimo, sin Enesa Begovića preminuo je trinaestog juna, a sahranjen je na groblju u Sarajevu gde se osim porodice i prijatelja okupio i veliki broj pevačevih kolega.

IMG 20230615 152339 498 768x576 1
Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović