Login/Registracija

„Presudio je MONAH“ Mia i Bojan otkrili prave razloge venčanja, pa ŠOKIRALI: „Sva IMOVINA ide MENI“ (VIDEO)

Pevačica Mia Borisavljević i njen dugodišnji partner Bojan Grujić danas su se zakleni na večnu ljubav. Crkveno venčanje obavili su u krugu najbližih, dok su sudbnosno „da“ izgovorili na gala svadbi koju su organizovali u jednom luksuznom restoranu na Zvezdari. 

Mlada je za svoj najvažniji dan ponela dve venčanice. Za crkvenu ceremoniju odabrala je dugu i elegantnu venčanicu sa velom od čak 5 metara, a za svadbu belu haljinu kojom je naglasila svoje izvajane noge, dok je mladoženja poneo crni smoking. 

Njih dvoje su deset godina živeli u vanbračnoj zajednici, a kako su izjavili, odluku da se venčaju u crkvi su doneli nakon razgovora sa jednim monahom.

– Vašu želju smo ispunili (smeh). Nikad sebe nisam zamišljala u venčanici i stalno sam govorila da se neću udati, ali eto, stigne te ono što nećeš. Presudilo je Teino krštenje i prvi rođendan, takođe razgovor sa jednim monahom u manastiru koji je rekao da ne zna da li će biti prilike treći put da dolazimo, mi smo se pogledali i eto, to je bilo to -rekla je Mia, dok je na pitanje o medenom mesecu Bojan odgovorio kroz šalu:

– Putujemo svake nedelje, tako da imamo bračno putovanje stalno!


U dobrom raspoloženju Mia je otkrila da su potpisali predbračni ugovor, zapravo da su to prvo rešili i da je sva imovina prepisana na nju, dok je detalje prosidbe otkrio Bojan:

– Prosio sam je više puta dok nije pristala. Prvo je bilo pred jedan izlazak na binu, a drugo na Maldivina na biciklu, ma više puta. 


Zašto su na svadbu pozvali samo najuži krug prijatelja, rodbine i samo par kolega sa estrade, otkrili su u razgovoru koji možete da vidite u nastavku. 

……

Foto: N. Pantelić,
Autor: I. Ankić