Login/Registracija

Premijera: Igor Lazić Niggor „Imaš samo jedan put!“ (VIDEO)

U četvrtak, 15. novembra, u klubu „City Hall“, premijerno su predstavljeni spot i pesma ,,Imaš samo jedan put,, u realizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, a koju izvodi Nigorr.

Promocija je organizovana u okviru društveno odgovorne kampanje od nacionalnog značaja, čiji je cilj podizanje svesti o bezbednom učešću u saobraćaju.


Igor Lazić Niggor, izvođač pesme „Imaš samo jedan put“, obratio se prisutnima veoma emotivnim govorom kojim je objasnio da njegovo učešće u kampanji nosi, zapravo, veoma ličan pečat – naime, on je izgubio oca i bliskog prijatelja upravo u saobraćajnim nezgodama i oseća intimnu potrebu da doprinese na neki način akcijama koje za cilj imaju podizanje svesti o bezbednosti učesnika u saobraćaju.

– Meni ne treba da se menja svest, zato što sam zbog saobraćajnih nesreća već izgubio druga, Nebojšu Saveljića, kao i oca koji je poginuo 2007. godine kod Kotora. Čovek je rođen grešan ali apelujem da poštujemo saobraćajne propise i siguran sam da tada nećemo imati ovakve tragedije – istakao je muzičar na promociji.


Akciju su podržale mnoge javne ličnosti, kao što su Tijana Dapčević, Nenad Knežević Knez, Žika Jelić („YU Grupa“), Nenad Okanović i mnogi drugi. Spot je danas i zvanično „zaživeo“ – pušten je ispred Skupštine u prisustvu državnih funkcionera, pred velikim auditorijumom sugrađana koji su izrazili veliko interesovanje za ovu kampanju.

Pogledajte!

Foto: D. Udovičić,
Autor: Grand Online