Poznate dame rešile da zablistaju: Bekuta napravila neverovatnu transformaciju (FOTO)

ana bekuta

Poznate dame su rešila da ovog leta zablistaju na plažama te su se mnoge od njih podvrgle raznim tretmanima.

Brojni nastupi, ali i velike vrućine često ostavljaju vidne znake umora te je Ana Bekuta rešila da ubrizga kolagen i na taj način osveži svoje lice.

Poznata kao jedna od najnegovanijih dama na estradnoj sceni članica žirija „Zvezda Granda“ pokazala je da nekada i malo znači puno te je popunila bore bez korišćenja igle, za razliku do brojnih koleginica.

IMG 20230717 WA0008

Za razliku od Ane, njena koleginica Neda Ukraden preferira presoterapiju jer on otklanja višak tečnosti iz organizma.

IMG 20230717 WA0011

I Branka Sovrlić decenijama unazad poznata je po tome što izuzetno ulaže u svoj fizički izgled te je i pred ovu letnju sezonu rešila da osveži svoju kožu.

Međutim, iako mnogi ne bi poverovali, Branka na svom licu nije radila ni botok, ni hijaluron već samo fejslifting radio talasima. Upravo zbog toga pevačica uvek deluje jedro i sveže uprkos turbo tempu na kakav su estradnjaci i navikli.

IMG 20230717 WA0009

Suzana Mančić pak putem radiotalasa zateže određene delove na svom telu zbog čega već godinama važi za jednu od najlepših žena.

Ipak, ovo su samo neke čarobne stvari koje javne ličnosti rade kako bi uvek izgledale savršeno s obzirom da je to izuzetno važno kada je u pitanju njihov posao, kako ih je posavetovala doktorka Ivana Andrejević koja se već godinama brine o njihovom izgledu.

IMG 20230717 WA0010 1

POGLEDAJTE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović