Login/Registracija

POTOP, FAMILIJO: Đani napravio LOM na svadbi sina, BAKŠIŠ išao kao ALVA (VIDEO)

Folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa juče su oženili starijeg sina Miloša.

Nakon sklapanja crkvenog braka u Hramu Svetog Save, Miloš i Nina organizovali su veliko svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu, a žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova.

Brojni pripadnici estrade došli su na slavlje Trajkovića raspoloženiji nego ikad, deleći sa Đanijem sreću zbog ženidbe sina.

Među prvima su u hotel stigli Seka Aleksić sa suprugom, kao i Zorica Brunclik koja je na veselje došla sa celom porodicom i već na početku zaigrala sa Đanijem.


Među zvanicama našla su se i braća Matić, zatim Zlata Petrović, Goca Božinovska, Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinović, zatim Ljuba Perućica, Bađi, Šerif Konjević, Uroš Živković i drugi.


Pored mladenaca i Đanija, među najveselijim gostima bila je i pevačeva supruga Slađa koja je od samog početka muzičarima delila pare i šakom i kapom.

Ni Đani nije zaostajao za svojom dragom, te je sve vreme nazdravljao i pevačima davao bakšiš.


Mladenci nisu skidali osmeh sa lica, a u svečanu salu ušetali su uz pesmu „Prođi sa mnom ispod duge“ i otplesali prvi svadbeni ples, nakon čega je usledilo pravo narodno veselje. 

Estrada se dobro razigrala kolom, a potom su se za mikrofonom smenjivali brojni pevači koji su atmosferu doveli do usijanja. Specijalno za mladence pevala je Prija, zatim Saša Matić, Zlata Petrović, a lom su napravile Zorica Brunclik i Seka Aleksić.


Na veselju se nije štedelo, pljuštale su novčanice od 100, 200, pa i 500 evra, a muzičari su s osmehom trljali ruke. 

Pravi lom nastao je kada se mikrofona latio sam domaćin koji je za sve zvanice otpevao nekoliko svojih hitova.


Ipak, najsmešniji momenat bio je kada je Đani svojoj priji zapevao hit „Prijo moja, kako ćemo“, nakon čega mu je i mladina majka odgovorila pesmom. 

Sve detalje najveselije svadbe pogledajte u videu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/D.Bukovčić