Potekao iz BOKSERSKE porodice a trijumfovao na muzičkoj sceni: “U Crnoj Gori je to bilo ČUDNO“

Bojan Marovic 1

Pevača Bojana Marovića publika je prvi put upoznala početkom dvehiljaditih godina na čuvenom festivalu “Sunčane skale“ gde je dva puta kao potpuni anonimus nastupao i trijumfovao, a na kome je sve zadivio svojim talentom, šarmom i izgledom.

Prvi put bio je odbijen, a zatim su ga naknadno primili i sa pesmama “Više te nema“ i “Tebi je lako“ Marović počinje da krči svoj put ka zvezdama.

– Ja sam tamo došao sam, svi su imali neke šminkere, frizere, menadžere, a ja nikog. 15 evra u džepu, gledam Vlada Georgieva kako odnosi neke nagrade, a sutradan sam i ja poneo jednu- kroz osmeh se setio.

Odmah nakon toga, ovaj Podgoričanin kreće da snima pesmu za pesmom da bi se ubrzo našao na samom vrhu liste najboljih pop izvođača na ovim prostorima.

Iako se kao klinac bavio košarkom, ljubav prema muzici je presudila, što je u njegovoj porodici bilo vrlo čudno.

Završio sam muzičku školu a zatim i Akademiju odsek violenčelo. Ota je bio prvotimac u boksu, stric takođe, a ja muzičar, nije bio tako čest primer da u sportskim porodicama bude neki muzičar. Basket mi je dobro išao, ali mi je bio više izduvni ventil- ispričao je Bojan svojevremeno.

Sa druge strane, njegov mlađi brat Boris je nakon završene niže muzičke škole ipak odabrao sportsku karijeru i posvetio se fudbalu.

On je nastavio porodičnu tradiciju da bude u sportskom sektoru. Boris je jako vredan i radan, ja da imam njegovu disciplinu, bio bih deset stepenika više- priznao je pevač za Grand.

75b06517368dc995e0ae7b31212b10dca8ac56b8
Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac