Login/Registracija

Postala ZAVISNA? “To radim čak i na moru, za mene NEMA ODMORA“

Kaja Ostojić već godinama svakodnevno vežba, što je rezultiralo top formom na kojoj joj mnogi zavide.

Iako je pojedini nazivaju premršavom i čak previše mišićavom, pevačica se na to ne obazire, i uživa u svom telu koje je konačno baš po njenom ukusu.

Ali, disciplina koju sledi ne izostaje čak ni na godišnjem odmoru, kada se većina ljudi opusti, i kada je reč o vežbanju i kada je reč o hrani.

Sad sam ušla u inbox i listam poruke koje dobijam već danima i iste su sadržine, a to je- da li je moguće da treniraš i kada si na moru i slične varijacije na temu. Dakle ovako, za mene reč ODMOR ne znači odmor od rada na sebi. Ta vrsta odmora kod mene ne postoji– istakla je Kaja na svom Instagramu.

Kajin primer sledili bi samo retki, s obzirom da bi se malo ko, a da nije iz sveta fitnesa, odrekao deset dana odmora zarad malo bolje linije i zbog toga Kaji pratioci skidaju kapu.

Podsećanja radi, pevačica je nedavno izjavila da se sa ove tačke gledišta kaje što se ranije nije ovoliko bavila svojim izgledom.

– Žao mi je što u svojim dvadesetim godinama nisam znala koliko je važno biti zdrav, zdravo se hraniti i vežbati, o što sam to tek počela u tridesetima. Ali dobro, nikad nije kasno– rekla je pevačica nedavno.

POGLEDAJTE I:

POPADALE VILICE ZBOG KAJINE NASLEDNICE: „Da li je moguće da imaš ovoliku ćerku?!“

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac