Posle ovoga mnogi će zavideti Bojanu Lexingtonu, REAKCIJA njegove supruge NA DRUGE ŽENE je pravi HIT (VIDEO)

„Lexington“ danas važi za jednu od najpopularnijih grupa među svim generacijama, a frontmen benda Bojan Vasković osim što je poznat po svom savršenom vokalu, dobro je poznat i kao miljenik žena.

9fd707f289289301b1fdf499832f33b9c237282b

Pevač uživa u skladnom braku, a nas je zanimalo kako njegova supruga reaguje na mnogobrojne devojke u njegovom prisustvu i da li ima ljubomore među njima.

– Hvala tim ženama što tako reaguju na mene, ali ta ljubomora između nas je davno prošlo vreme. Nismo više klinci i preležali smo te dečije bolesti. Poverenje je najvažnije, a ja mislim da je njoj čak i drago što me žene vole, jer takav je moj poziv, što te više vole to si popularniji. Svakako je ipak bolje za mene- rekao je Bojan kroz smeh i otkrio da je svoj talenat za muziku vrlo rado koristio kako bi se udvarao ženama.

ec5339f7c9e44162511c2fed43e1bfc322f36b1b

Ipak samo jedna je osvojila njegovo srce, a pre šest godina stao je na ludi kamen, međutim malo ko zna da je Bokijeva supruga doktorka. U poslednje vreme je sve popularnija na društvenim mrežama, iako mnogi smatraju da je to čudno zbog profesije kojom se bavi.

– Drago mi je zbog nje, svoju ulogu kao čoveka i lekara prenosi na ljude. Ima dobre teme o kojima diskutuje i daje nesebično savete i iskustva- priznao je frontmen te dodao da je bezuslovno podržava u svemu što odluči.

……

POGLEDAJTE I

Klavijaturistu našao preko oglasa, pevali su u maloj kafani: Bojan Lexington o početku karijere!

„Tata ja se bojim“ Bojan iz Leksingtona o potresnim detaljima iz svog detinjstva koje je doživeo tokom rata

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović