Login/Registracija

Posle navoda da su zajedno, Sanja Marinković se JAVNO OBRATILA DUŠKU TOŠIĆU

Nakon glasina da je uplovila u ljubavnu vezu sa fudbalerom i suprugom Jelene Karleuše Duškom Tošićem, voditeljka Sanja Marinković odmah se oglasila na svom Instagram profilu i demantovala ove navode.

Ona je objasnila da Duška ne poznaje i da su sve priče izmišljenje, a sinoć je i pred televizijskom publikom dala svoj komentar.

db6e0b7d620d13b2cf5a015e4e063bb777889f01

– Ta ljubavna priča je izmišljena priča. Ali ako je to veselilo čitaoce ajde da i ja za tolike godine karijere prevalim jedan skandal preko svojih leđa. Ako je za taj portal ta vest donela toliku čitanost, pa i bolje plate mojim kolegama novinarima, neka im- rekla je voditeljka u emisiji “Ami G“.

Marinkovićeva je dodala da joj nije bilo prijatno u toj situaciji ali da shvata da je to cena posla kojim se bavi. Međutim, njen kolega voditelj, nije joj nimalo olakšao čitavu priču te je stavio na muke kroz igricu u kojoj je Sanja morala da glasa za najboljeg frajera među domaćim fudbalerima.

29a4b7b93f942b184026193e8f93f406a2771738

Kada su se izvrtele fotografije fudbalera i kada je kao poslednji izbor dobila Aleksandra Kolarova i Duška Tošića, Sanja se nasmejala pa rekla u kameru- Duško izvini ali meni je Koravov bolji!

PROČITAJTE I:

VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO Duško Tošić teška srca presekao, fanovi u neverici

Vesna Dedić progovorila o prekidu prijateljstva sa Sanjom: „Bila sam kolateralna šteta“

Autor: T. Bogavac