POKLON ZA SVE DAME: Saša Matić zakazao koncert u ARENI, evo i datuma

Folk zvezda Saša Matić danas je organizovao konferenciju za medije na kojoj je predstavio brojna iznenađenja koja je pripremio za publiku.

Saša je najavio velike koncerte i turneje, a najveće iznenađenje je svakako koncert u Štark Areni, koji je zakazao za 8. mart. 2023. godine.

85b54cb76b8adfaad0aad8047c5bc96f1f474679

Pre toga očekuje ga velikia američka i australijska turneja, čemu se neizmerno raduje.

– Imamo svi ovde razloga da budemo srećni i zadovoljni. Tek posle Božića ću uzeti sebi tri nedelje, do tad ću raditi stalno. Čeka me puno koncerata, ja se tome radujem, uživam dok sam sa svojom publikom – rekao je Saša koji će veliku svetsku turneju, nakon šest godina krunisati koncertom Beogradu.

–  Mislim da je publika dugo čekala koncert, a to će biti posebno uživanje i za mene i za publiku – zaključio je pevač ali nije želeo da otkrije da li će biti još jedan spektakl u Beogradu. 

Saša uveliko na koncertima širom regiona i Evrope promoviše svoj album „Dva života“ koji je za kratko vreme ušao u srca publike, a sve pesme su bile podjednako zapažene.

70f82c5471b0fc7d1f68a3abaabc2c782b04efd2

Iznenađenjima nije bilo kraja, te je voditeljka Sanja Kužet medijima najavila da Saša predstavlja i duet „Nekad i sad“ koji je otpevao sa svojim kolegom Željkom Samardžićem koji se putem video poruke obratio Saši rečima:

-Dragi Sale, mi nismo samo kolege i komšije, već i veliki prijatelji. Srećan sam što smo našli baš ovako dobru pesmu, koja je kruna našeg prijateljstva. Želim ti uspešne koncerte i turneje, srećan put preko bare – rekao je Željko, a nakon njegove izjave predstavljena je pesma „Nekad i sad“. 

U nastavku poslušajte novu pesmu i pogledajte spot  Saše Matića i Zeljka Samardžića.

https://youtube.com/watch?v=zrb3cVlb4as
Foto: Grand Online,
Autor: A. Milinković