Login/Registracija

POKAJALA SE: Ovaj HIT Zorice Brunclik je ODBILA Sanja Maletić

Poznato je da su pevači odbijali pesme koje su kasnije postale veliki hitovi, tako je i Sanja Maletić odbila jedan takav hit. 

Naime, Sanja je jednom prilikom govorila o svojim pesmama, pa se prisetila situacije kada je pesma koja je bila namenjena njoj pripala drugoj koleginici. 


-Pesma Zorice Brunclik „Rođendana dva“ bila je namenjena meni. Ali na kraju, ipak je Zorica to snimila i drago mi je zbog toga jer je odličan pevač i ta pesma je postala veliki hit – rekla je ona i pokazala da nema trunku sujete kada je u pitanju ova pesma. 

Nije ovo jedini primer da su pesme koje su pevači odbili postali veliki hitovi. Pevačica Nada Topčagić je jednom prilikom rekla da je odbila pesmu “ Tako mi nedostaješ“, koju je uzeo Haris Džinović. Zorica Bruclink je imlala sreće, jer je Nada takođe odbila hit „Da zakopčam jeleče“ koji je kasnije Brunclikova proslavila. 

Poslednje što je izazvalo veliku pažnju medija, a tiče se ove teme jeste sukob Milice Pavlović i Ane Nikolić oko pesme „Provereno“. Milica je kupila i objavila pesmu, a Ana je objavila demo verziju snimka kada je shvatila da je pogrešila što je na kraju odbila tu numeru. 

BONUS VIDEO: 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković