Login/Registracija

Pogledajte premijerno : „Lapsus band“ i Đani! (VIDEO)

Samo četiri dana nakon što su premijerno izveli svoj novi hit pred prepunim Centrom „Sava“, momci iz „Lapsus banda“ i Đani spremni su da predstave publici i spot za „Grešnu vilu“.

Pesma koja je zadobila nezapamćenu pažnju još u vreme kada je njen demo snimak isplivao u javnost dobila je svoj video klip, a kadrovi su nastali prilikom prvog izvođenja numere na koncertu folk zvezde.

– Želja nam je bila da prenesemo energiju i emociju koju smo osetili od publike u dvorani koja nas je nagradila ovacijama i pevala uglas sa nama pesmu, iako nikada nisu imali prilike da čuju finalnu verziju – rekli su momci iz najpopularnijeg mladog benda na Balkanu, a oduševljenje nije skrivao i popularni folker.

– Znam da su momci najveća muzička internet senzacija u regionu i da je njihov poslednji spot oborio rekorde po gledanosti i da ih i dalje obara a naša želja je da pesma „Grešna vila“ nadmaši uspeh „Budale“. Uložili smo mnogo ljubavi i energije u sve ovo i nadamo se da će i publika to osetiti i nagraditi – rekao je Đani.

Foto: D. Milošević,
Autor: Grand online