Login/Registracija

POČEO ODMOR! Evo gde CICE GRANDA provode slobodne dane! (FOTO)

Odmori su uveliko počeli, a većina građana se opredelila da leto provede u Srbiji, što je ujedeno i jedina opcija, obilazeći atraktivne destinacije, koje možda do sada nisu imali prilike da vide.

Voditeljke Grand televizije svakodnevno nas na društvenim mrežama “počaste“ po kojom fotkom sa najlepših mesta u Srbiji, a mi vam ovim putem prenosimo gde se one trenutno nalaze, a možda i dobijete inspiraciju gde biste vi mogli da otputujete!

Voditeljka Ivana Đorđević, ostala je verna Vrnjačkoj Banji koju posećuje godinama unazad, i svom omiljenom rizortu, a usput je stigla da obiđe i vojvođanska mesta poput Novog Bečeja i Šajkaša, i napravi čarobne fotke koje je nazvala edicijom “Devojka sa sela“

U Novom Bečeju je uspela da poseti i pevačicu Zoricu Akerman, a sve o njihovom susretu i danu na Tisi, pogledajte OVDE.

……

Katarina Obradović se odlučila za avanturistički tip odmora te krenula put Stare planine i Midžora– najvišeg vrha Srbije.

Obišla je i Babin zub, jedno od najatrkativnijih mesta Stare planine, a zatim i Bigar vodopade. Ova planina inače je poznata po tome što ima najveći broj vodopada u Srbiji, te ako vas put nanese u istočnu Srbiju, ovo morate videti.

Andrijana Bakić pravila nam je zazubice kada je postavila fotografije na kojima pozira u polju suncokreta, i jedinstvenom polju lavande koje se može naći u mestu Bukovac, na Fruškoj Gori.

Posetila je i manastir Velika Remeta kao i crkvu Svetog Đorđa na Oplencu, a kao idealno mesto za predah našla je u jednom etno selu.

……

Daniela Boračeva je očigledno jedina koja je ovog leta uspela da vidi more, s obzirom da je državjanka Bugarske, te odmor provodi na jednoj od plaža na Crnom moru kod mesta Tsarevo.

Ona je pozirajući u kupaćem pokazala i svoju izvajanu figuru, te su sunce, pesak i plavetnilo mora pali u drugi plan.

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac