Login/Registracija

POČELA NOVA SEZONA „GRAND MAGAZINA“: Jelena Dimitrijević otkriva šta nas sve čeka (VIDEO)

 Svima dobro poznato tv lice Jelena Dimitrijević je danas otvorila novu sezonu emisije „Grand magazin“ koja se emituje radim danima od 12 – 15 časova na Grand televiziji.


Sveža i odmorna, voditeljka je za Grand Online priznala da je jedva čekala povratak pred kamere, a otkrila je i šta nas to novo čeka u narednim mesecima kada je u pitanju ova emisija.

-Ja sam uvek spremna za rad. Ove sezone nas očekuju zaista korisne teme. Pre svega na temu zdravlja, ne samo telesnog nego i duhovnog i emotivnog zdravlja – kaže ona i otkriva ko će od poznatih biti gost u narednim danima.

– Ne smem puno da vam otkrivam, biće naravno poznatih pevača, pevačica, glumaca, novinara i drugih javnih ličnosti. Ćana i Ilda Šaulić su samo neke od žena koje će doći uskoro kod nas u goste. Uvek dobru muziku i energiju šaljemo našim gledaocima – kaže Jelena.

……

Pred samo otvaranje emisije Jelena nam je priznala i zbog čega se tačno toliko radovala novoj sezoni, pa poslala specijalnu poruku za kolege koji sa njom rade na realizaciji emisije „Grand magazin“.

-Moram da priznam da ne volim reč odmor, ovo leto je za mene bilo radno, ja kad radim ono što volim onda i uživam i odmaram. Želim da pozdravim i moje kolege, ja se družim sa gledaocima svakog ponedeljka, a kolege ostalim radnim danima, gledajte „Grand magazin“ – poručila je Jelena. 

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković