Login/Registracija

Po toj uzrečici ga fanovi znaju: Nenad Cvijetić obajvio pesmu „Samo jako“ i najavio istoimeni album (VIDEO)

On je kralj beogradskih klubova, prepoznatljivog glasa i neiscrpne energije kojom pleni na sceni, i svi fanovi ga već znaju po uzrečici „Samo jako“.


Kada je rešio da započne solo karijeru i snimanje albuma, Nenad Cvijetić nije imao dilemu – album će se zvati „Samo jako“. Upravo danas predstavio je istoimenu, novu pesmu, koju potpisuje provereni tim s kojim je Cvijetić već sarađivao na prethodne dve numere: muziku je komponovao Mlađan Dinkić, tekst i aranžman je uradio Saša Milošević Mare, a pesma je izdata u Skymusic Entertainment produkciji.

„Svi oni koji već godinama dolaze na moje nastupe znaju me po uzrečici Samo jako. To je postao moj zaštitni znak. Tekst ove pesme je zapravo pravljen namenski za mene, ne samo zbog moje omiljene uzrečice, nego i zbog činjenice da govori o tome da volim da radim stvari po svom. Kad god sam iskreno slušao svoj osećaj – nikada nisam pogrešio. A osećaj mi kaže da će pesma Samo jako biti pravi letnji hit.“ rekao je Nenad.

Nenad Cvijetić kaže da će njegov prvi album, čija je ovo naslovna numera, biti gotov na jesen. Do sada je objavio dve pesme koje će se naći na tom albumu – „Verna i neverna“ koja je izašla na Dan zaljubljenih i baladu „Maske“ koja za samo dve nedelje broji više od milion i po pregleda na You Tube-u.


Foto: Skymusic,
Autor: N. Pantelić