Login/Registracija

PLJUŠTE ČESTITKE: Danas je za Sanju Maletić POSEBAN DAN

Pevačica Sanja Maletić danas proslavlja svoj četrdeset i deveti rođendan. Iako nije od onih koji svaki svoj korak dele na društvenim mrežama, za ovaj poseban dan podelila je sa svojim pratiocima brojne čestitke koje stižu u velikom broju.


„Srećan rođendan, najsrećnija bila“, „Lepo proslavi ovaj dan“, „Uživaj u trenucima sreće jer je danas tvoj dan“, „Srećan rođendan, mnogo te volimo“, samo su neke od lepih želja koje su joj prijatelji i fanovi poželeli putem Instagrama.


Iako bi mnogi rekli da izgleda dosta mlađe, pevačica se ne libi da javno kaže da uskoro ulazi u šestu deceniju. Kako je nedavno istakla za portal Grand Online za njen izgled i mladalački duh zadužen je njen sređen poslovni, ali i privatni život.

– Valjda sam osim na karijeri radila na kvalitetu privatnog života, tako da su se kod mene kockice složile i ja jako lepo živim. Period pandemije korona virusa skoristila sam da se oporavim, da se odmorim, da obiđem dosta toga po Srbiji, da se družim sa prijateljima, nas par, čim je mali broj onda stigneš i da se ispričaš i da pitaš sve ono što nisi godinama stizao da pitaš svoje prijatelje, da oni tebe pitaju… Meni je to prijalo i sada se vraćam ponovo na nastupe- istakla je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović